Sant'Agostino Barkwood

Prachtige nieuwe serie houtlook in unieke formaten

Klik hier >>

Makkelijk, veilig en snel online uw tegels kopen en uitzoeken doet u bij Bossinktegewerken.nl. Als u online uw tegel gevonden heeft, of u wilt uw tegel uitzoeken in onze showroom, dan bent u natuurlijk welkom in onze prachtige tegelshowroom in Oldenzaal. Topkwaliteit tegels (alleen A merken) voor de beste prijs daar zijn wij het beste in. Door rechtstreekse import bij diverse fabrieken kunnen we uw tegel tegen de scherpste prijs leveren. Wij hebben een uitgebreid en divers assortiment tegels in onze showroom en op onze website. Keuze uit diverse materialen, kleuren, afmetingen en prijsniveaus. Ook hebben we diverse stijlen tegels. Wacht dacht u van keramisch parket; een houtlook tegelvloer die niet te onderscheiden is van echt parket. Altijd 1e keus kwaliteit A-merk tegels voor de scherpste prijs (goedkoper dan in Duitsland!) en natuurlijk zijn onze online prijzen ook onze showroom prijzen.

Voor iedereen een passende tegel en gratis vrijblijvend persoonlijk advies

Bossink Tegelwerken is ongeveer 15 jaar geleden opgericht door Gerard Bossink die al zijn hele leven actief is in de bouwwereld. Hierdoor kan Gerard Bossink u persoonlijk advies geven op maat. Wij begrijpen heel goed dat de perfecte tegel een belangrijke rol speelt in het realiseren van uw droom badkamer, sfeervolle keuken of stijlvolle woonkamer. Het is onze missie om die perfecte tegel samen met u te vinden. Wij werken samen met Ron Stappenbelt als het gaat om interieur advies voor uw badkamer of gehele woning. Ron is gespecialiseerd in het ontwerpen van luxe badkamers en luxe wellness-projecten. Een mooie en fijne aanvulling voor Bossink Tegewerken.

Of het nu gaat om vloertegels, wandtegels, badkamertegels, keukentegels of tuintegels; Wij willen samen met u de perfecte tegel vinden. Ook hebben we een groot assortiment keramisch parket in onze showroom en op onze website. De unieke look & feel van hout gecombineerd me de eigenschappen van keramiek. Wilt u uw woning een robuuste en stoere uitstraling geven, hiervoor hebben we Betonlook tegels in ons assortiment. Met deze stoere tegels creëert u een tijdloos karakter in uw woning.

Een greep uit onze merken: