Sant'Agostino Barkwood

Prachtige nieuwe serie houtlook in unieke formaten

Klik hier >>

Makkelijk, veilig en snel online uw tegels kopen en uitzoeken doet u bij Bossinktegewerken.nl. Topkwaliteit tegels (alleen A merken) voor de beste prijs daar zijn wij het beste in. Door rechtstreekse import bij diverse fabrieken kunnen we uw tegel tegen de scherpste prijs leveren. Wij hebben een uitgebreid en divers assortiment tegels op onze website. Keuze uit diverse materialen, kleuren, afmetingen en prijsniveaus. Ook hebben we diverse stijlen tegels. Wacht dacht u van keramisch parket; een houtlook tegelvloer die niet te onderscheiden is van echt parket. Altijd 1e keus kwaliteit A-merk tegels voor de scherpste prijs (goedkoper dan in Duitsland!).

Voor iedereen een passende tegel, daar streven wij naar!

Bossink Tegelwerken is ongeveer 15 jaar geleden opgericht door Gerard Bossink die al zijn hele leven actief is in de bouwwereld. Na zijn pensionering is Bossink Tegelwerken doorgegaan als online webwinkel. Wij begrijpen heel goed dat de perfecte tegel een belangrijke rol speelt in het realiseren van uw droom badkamer, sfeervolle keuken of stijlvolle woonkamer. Het is onze missie om die perfecte tegel samen met u te vinden.

Of het nu gaat om vloertegels, wandtegels, badkamertegels, keukentegels of tuintegels; Wij willen samen met u de perfecte tegel vinden. Wij hebben een groot assortiment keramisch parket op onze website. De unieke look & feel van hout gecombineerd me de eigenschappen van keramiek. Wilt u uw woning een robuuste en stoere uitstraling geven, hiervoor hebben we Betonlook tegels in ons assortiment. Met deze stoere tegels creëert u een tijdloos karakter in uw woning.

Een greep uit onze merken: