Bezoekers uit België

Bossink Tegelwerken levert veelvuldig naar België. Op deze pagina vind u meer informatie omtrent leveringen naar België.

Veilig online uw tegels bestellen

Bossink Tegelwerken is aangesloten bij Webshop Trustmark België.

Webshop Trustmark België is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met een start in Nederland en een gestage uitbreiding in de Wereld is Webshop Trustmark nu het grootste erkende Keurmerk in de Wereld. De bij Webshop Trustmark aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van het Trustmark.

Webshop Trustmark beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels. De aanmeldingen en eventuele klachten worden behandeld door juristen. Daarnaast worden winkels periodiek gecontroleerd. Webshop Trustmark (eerder vooral bekend als Webshop Keurmerk) scoort zeer goede resultaten in een Europees onderzoek.

Verzendkosten naar België

De verzendkosten naar België bedragen € 65,-.

Betalingen vanuit België

Wij bieden voor onze Belgische klanten de mogelijkheid om betalingen te doen via Paypal, een vooruitbetaling en betaling onder rembours (bij het aflevering van de bestelling betalen aan de chauffeur).

Vooruitbetaling / overschrijving
Indien u kiest voor een vooruitbetaling / overschrijving dient u eerst het volledige factuurbedrag te betalen voordat wij overgaan tot het leveren van uw bestelling. Afhankelijk van uw bank kan het tot 48 uur duren voordat uw betaling is bijgeschreven. Aan een vooruitbetaling zijn geen extra kosten verbonden.

Voor betalingen vanuit het buitenland heeft u de volgende gegevens nodig:
BIC nummer: ABNANL2A
IBAN nummer: NL38ABNA0565774395
Naam begunstige: Gerard Bossink Tegelwerken
Bank: ABN Amro
BTW-nummer: NL0848.08.172.B01
KvK-nummer: 08120661

Onder rembours
Indien u kiest voor een betaling onder rembours dan brengen wij extra kosten in rekening. De hoogte hiervan is afhankelijk van de hoeveelheid die u besteld.