Sinds enkele weken kan Bossink Tegelwerken exclusieve tegels leveren van de Italiaanse topdesigner Roberto Cavalli. Onder het merk Roberto Cavalli Home heeft de internationaal bekende mode ontwerper enkele jaren geleden zijn eigen tegelseries uitgebracht. Zoekt u echt iets exclusief voor uw kantoorpand, winkelpand of uw eigen woonkamer vloer dan bent u bij Roberto Cavalli aan het juiste adres.

Wij kunnen de series Rinascimento en Signoria leveren. Twee exclusieve series met elk eigen unieke eigenschappen. Het bijzondere aan de Rinascimento is dat 4 van deze tegels een vierkant patroon vormen van 100×100. Eén serie van de Rinascimento heeft zelfs afgeschuinde hoeken waardoor het mogelijk is om een mozaïek inlegtegel (in het formaat 25×25) in het middel te plaatsen. Dit geeft een bijzondere en exclusieve sfeer in uw kantoorpand, winkelpand of woonkamer vloer.

De Signoria is een houtlook tegel van Roberto Cavalli en is leverbaar in verschillende kleurtinten en formaten. Ook hier zijn bijzondere decoratieve tegels te krijgen in het zelfde formaat als de standaard tegel. Waardoor u ook met deze serie een bijzondere en exclusieve sfeer kunt creëren in uw ruimte.

Binnenkort gaat Bossink Tegelwerken de Rinascimento leggen bij een klant van ons. Houdt onze website in de gaten voor een exclusieve foto reportage.

Bekijk de tegels hier!