Bij Bossink Tegelwerken vindt u tegels in veel verschillende maten. De maat van een tegel maakt een groot verschil. Grote tegels maken de ruimte optisch vaak groter. Zeker als je tegels wil voor een kleine ruimte, is het slim om te kiezen voor grote tegels. Met kleine tegels kun je echter weer een mooi patroon maken of een echt statement maken in je woning. Naar welke tegelmaten je ook op zoek bent, je vindt de tegel in de juiste maat bij Bossink Tegelwerken!

Tegels 60×60

Tegels met een afmeting van 60×60 cm vind je steeds vaker in moderne woningen. Ze hebben dan ook een stijlvolle uitstraling en geven je woonkamer, badkamer of keuken een zeer luxueuze look. Tegels van 60×60 vind je vaak in het zwart, maar zijn er natuurlijk ook in andere neutrale kleuren zoals bruin, beige en wit. Zo vindt u altijd de tegels die in uw woning passen! Wilt u dus graag vloertegels van 60×60 kopen? Kom dan eens langs in onze showroom!

Tegels 80×80

Gaat u voor een maatje groter? Dan vindt u bij ons ook tegels van 80×80. Deze tegels geven uw woonkamer, badkamer of keuken een zeer ruimtelijke uitstraling, waardoor de ruimte nog groter lijkt. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een robuuste uitstraling met tegels van 80×80 met betonlook. Daarnaast zijn vloertegels van 80×80 verkrijgbaar in verschillende andere kleuren. Zo kunt u ook kiezen voor een houtlook, maar ook voor basiskleuren zoals zwart of wit. Vloertegels van 80×80 hoeven helemaal niet duur te zijn; bij Bossink Tegelwerken bent u altijd goedkoop uit.

Tegels 90×90

Tegels van 90×90 ziet u al een stuk minder vaak in de gemiddelde woonkamer, badkamer of keuken liggen. Wilt u dus echt eens wat anders en opvallen met uw tegels, terwijl u ze toch met al uw meubels kunt combineren? Dan kiest u voor grote tegels van 90×90. Uiteraard zijn deze tegels van 90×90 ook in verschillende kleuren verkrijgbaar; gaat u voor wit of toch een stoere betonlook? Wij adviseren u hier graag over, zodat u met de mooiste tegels voor uw woning naar huis gaat.

Tegels 100×100

Tegels van 100×100 staan prachtig in de badkamer! Zeker als u een wat kleinere badkamer heeft, maken deze mega tegels van 100×100 uw badkamer optisch een stuk groter. Deze tegels kunnen natuurlijk overal binnen geplaatst worden, van de keuken en de woonkamer tot het toilet. Vaak ziet u grijze tegels van 100×100 cm, maar ze zijn er natuurlijk ook in andere kleuren zoals antraciet of keramische tegels met een houtlook. Gaat u graag nog een stapje verder? Dan zijn er ook nog tegels van 120×120! Deze tegels zijn nog een stuk groter en daarmee maakt u echt een statement in je woning. Ook de tegels van 120×120 vindt u bij Bossink Tegelwerken voor een scherpe prijs. Welke maat tegels u ook zoekt, u vindt ze bij ons. Kom gerust eens langs in onze showroom in Oldenzaal om de wondere wereld van onze tegels te ervaren. De koffie staat voor u klaar.