Natuursteen

Top kwaliteit natuursteen tegen de scherpste prijs

Bossink Tegelwerken uit Oldenzaal ook uw leverancier in Oldenzaal en omstreken als het gaat om natuursteen. Jarenlang werd natuursteen gezien als een product voor de rijken onder ons. Echter tegenwoordig is natuursteen te verkrijgen in allerlei verschillende prijscategorieën.

Wij leveren: natuursteen vloeren, natuursteen tegels, advies over natuursteen onderhoud en nog veel meer. Altijd tegen een scherpe prijs door rechtstreekse inkoop vanuit de fabriek. Bij afname van grote hoeveelheden hanteren we een speciaal tarief. Vraag er naar in de showroom.

Er zijn duizenden soorten natuursteen in omloop in talloze tinten en kleuren. De mogelijkheden in natuursteen zijn bij ons zeer groot. Graag geven wij u een deskundig advies over de voor u juiste keuze.

Een klein deel van de collectie is te bezichtigen in onze showroom. Er is een mogelijkheid om de uitgebreide collectie te zien in onze groothandel neem daarvoor contact met ons op. Binnenkort verschijnen de natuursteen tegels ook in onze webshop.


EEN IMPRESSIE VAN DE MOGELIJKHEDEN BIJ GERARD BOSSINK TEGELWERKEN: