Over ons

Gerard Bossink Tegelwerken is 12 jaar geleden opgericht door Gerard Bossink die al zijn hele leven actief is in de bouwwereld. We houden ons bezig met alle soorten tegelwerk, maar in hoofdzaak het realiseren van badkamers die we van het ontwerp tot de oplevering geheel verzorgen. Ook het leggen van vloeren van keramiek of natuursteen al dan niet met vloerverwarming wordt ook door ons verzorgd.
Ons werkgebied bestrijkt heel Overijssel en daarbuiten. Of het dus nu om een tegelvloer in Losser, Enschede of Utrecht gaat, bij ons bent u voor de beste kwaliteit en scherpste prijs altijd welkom in Oldenzaal.


Nadat er steeds meer de vraag kwam “waar moeten we heen voor de tegels”, zijn we begonnen met de verkoop van tegels, eerst vanuit de garage bij ons woonadres, daarna vanuit een geheel ingerichte showroom in een in 2006 gerealiseerd pand aan de Doesburgstraat. Vanuit dit nieuwe pand is tegelhandel steeds belangrijker gaan worden. Dit heeft geleid tot rechtstreekse import vanuit Italië en Spanje van de merken Aparici, Apavisa, Sant-Agostino, Provenza, Ergon, Cotto-Deste, Zigurart, Ariostea, Marazzi. Door deze rechtstreekse import kunnen we tegels en keramisch parket goedkoop aanbieden. Het assortiment tegels is erg groot in onze showroom in Oldenzaal, maar ook op onze webshop.


Ook voor aanverwante artikelen zoals tegellijm en voegmaterialen van Schonox en tegelprofielen van Schluter bent u aan het juiste adres. In onze showroom aan de Doesburgstraat in Oldenzaal loopt u binnen in een gemoedelijke sfeer en voelt u zich al snel thuis onder het genot van een kopje koffie. Voorzien van een goed advies zult u – net als zoveel klanten die u voorgingen – tevreden huiswaarts keren.

Onze kracht


  • U krijgt vrijblijvend persoonlijk advies op maat.
  • Tegels over? Deze nemen wij zonder problemen weer terug.
  • Op alle tegels zit een garantie van 10 jaar
  • De beste merken tegels
  • Lange levensduur
  • Snelle levertijden
  • Wij bieden scherpe prijzen door import vanuit de fabriek


  • Wij zijn onder andere dealer van de volgende merken: Ariostea, Apavisa, Kerlite van Cotto D’este, Cerdomus, Ergon, Lea, Marazzi, Provenza en Sant Agostino