Retourneren

Wij van Bossink Tegelwerken zijn trots op onze producten en overtuigd van de kwaliteit welke wij leveren. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat u, om wat voor reden, uw bestelling wilt retourneren. Op deze pagina informeren wij u graag naar de mogelijkheden en opties.

Wat als ik niet tevreden ben met mijn bestelling

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en (in originele staat) geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Creditering

Bossink Tegelwerken vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door Bossink Tegelwerken in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij wij aanbieden het product zelf af te halen, mogen wij wachten met terugbetalen tot wij het product hebben ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Wat als mijn bestelling verkeerd / defect is geleverd?

In het uitzonderlijke geval van een defect, een verkeerde levering of een andere fout aan onze kant adviseren wij u eerst contact met ons op te nemen alvorens uw bestelling retour te zenden. Wij zullen ons uiterste best doen om een oplossing te vinden waardoor u de bestelde producten niet hoeft te retourneren.

Hoe start ik het retourproces?

U kunt uw bestelling naar onderstaand adres retourneren met ons retourformulier. Indien u niet de mogelijkheid heeft om dit uit te printen is een geschreven brief met de informatie vermeld op het formulier ook voldoende. Met deze informatie kunnen wij uw retour sneller en eenvoudiger verwerken. Zorg ervoor dat uw bestelling goed verpakt is en u bent zelf verantwoordelijk voor het regelen van een transporteur.

Download retourformulier

Wat zijn de kosten voor het retourneren?

Wij vergoeden geen retourkosten (ongefrankeerde retourzendingen worden door ons niet in ontvangst genomen) en bij verdwijning van uw retour bij uw transporteur kunnen wij niet verantwoordelijk worden gesteld. Ons advies is om bij uw transporteur de retourzending verzekerd te zenden. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de transporteur en de grootte van het pakket.

Ons retouradres:
Bossink Tegelwerken
Doesburgstraat 13
7575EN Oldenzaal

T: 0031-541 700 208
T: 0031-541 700 209
E: info@bossinktegelwerken.nl
E: info@goedkope-tegels.net
KvK-nummer: 08120661
BTW-nummer: NL0848.08.172.B01
Bankrekening: NL38ABNA0565774395
BIC nummer: ABNANL2A