Vraag en antwoord

Kan ik de tegels zelf afhalen?
Ja, u kunt uw bestelde tegels persoonlijk afhalen bij ons magazijn in Oldenzaal.
Als ik teveel tegels heb besteld, kan ik deze dan retourneren?
Nee, helaas kunnen wij teveel bestelde tegels niet retourneren in verband met kleurverschillen tussen de verschillende leveringen. Let dus altijd goed op dat u voldoende tegels besteld.
Wat zijn de bezorgkosten?
Orders vanaf 45 m2 worden gratis bezorgd (in Nederland en België en met uitzondering van de Waddeneilanden). Voor orders onder de 45 m2 in Nederland, wordt EUR 50,00 bezorgkosten in rekening gebracht. Voor orders onder de 45 m2 in België, wordt EUR 65,00 bezorgkosten in rekening gebracht.
Wanneer en hoe laat worden mijn bestelde tegels geleverd?
Samen met u wordt er een tijdstip afgesproken.
Als mijn bestelde tegels geleverd worden, waar worden deze dan neergezet?
De tegels worden neergezet tot waar de palletwagen kan komen. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke situatie.
Welke betaalmethodes ondersteunen jullie?
De betaling verloopt via Ideal, Bancontact/Mister cash of via PayPal. Ook kunt u ervoor kiezen oordat uw bestelling geleverd wordt u een overboeking naar ons doet, of dat u onder rembours betaalt (bij aflevering van de bestelling betalen aan de chauffeur).
Wat moet ik doen als ik een klacht heb?
Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht aan ons door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Wij zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Bossink Tegelwerken bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).